Hej fra Aarhus 🇩🇰

Søg

[confetti]

Som følge af ny EU-lovgivning GDPR har vi opdateret vores privatlivspolitik hvor du kan se her:

Privatlivspolitik

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hvem er vi

Som følge af ny EU-lovgivning GDPR har vi opdateret vores privatlivspolitik.

Vores webstedsadresse er: https://minegadgets.dk.

Dataansvarlig er:

Riparos (CVR nr.: DK33189346)
Stenaldervej 61,1.tv
8220 Brabrand
Danmark.
Email: support@minegadgets.dk
Telefon: dannebrog-icon +45 51 91 55 06

Hos Minegadgets.dk c/o Riparos går vi op i at beskytte og respektere fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden.

Ved at benytte minegadgets.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. minegadgets.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

minegadgets.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
· giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ”Min Konto”.
· ser eller foretager køb af en vare på vores hjemmeside.
· foretager betaling af køb.
· sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
· i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. minegadgets.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail adresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

minegadgets.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Følgende oplysninger er obligatoriske at angive ved bestilling på vores hjemmeside. Du kan se det under ‘ Min Konto’ (obligatoriske angivelser):

– Din e-mailadresse
– Dit password
– Dit fornavn
– Dit efternavn
– Faktureringsadresse
– Leveringsadresse
– Mobil telefon nummer (Du vil modtage en sms fra pakkedistributøren – PostNord eller GLS når pakken er på vej til dig)
– Samtykke til databeskyttelsesbestemmelser

Vi bruger desuden din e-mailadresse til din identifikation (som loginnavn), når du logger ind på din kundekonto.

Kommentarer

Når du skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede (hvis du har et profilbillede) være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Hvis du tager kontakt med os pr. e-mail eller via kontaktformularen, bliver de oplysninger, du har givet til dette, gemt til at bearbejde forespørgslen samt til mulige opfølgende spørgsmål.

Sletning eller spærring af data
Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for de her nævnte anvendelser, eller ifølge lovmæssige opbevaringsfrister. Ved bortfald af disse anvendelser eller ved udløb af lovmæssige opbevaringsfrister bliver respektive data rutinemæssigt spærret eller slettet.

Vi beholder kontaktformularindsendelser eller e-mail til brug ved kundeservice i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Vi bruger ikke den indsendte information til markedsføring.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Guide til blokering eller sletning af cookies: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Markedsføring

Webanalyse

For konstant at forbedre og optimere vores tilbud, anvender vi såkaldte tracking-teknologier. Til dette formål anvender vi tjenesteydelserne fra Google Analytics

Google Analytics
Dette website benytter Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste under Google Inc. (www.google.de). Google (Universal) Analytics anvender metoder, som muliggør en analyse af din anvendelse af websitet, som for eksempel såkaldte „cookies“, tekstfiler, der gemmes på din computer. De genererede informationer om din anvendelse af dette website overføres som regel til en server hos Google i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af IP-anonymiseringen på dette website forkortes dermed IP-adressen før fremsendelse inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater under aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google i USA og forkortes der. Den anonymiserede IP-adresse, der fremsendes fra din browser som en del af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data hos Google.

Du kan hindre registreringen af de oplysninger, der genereres af denne cookie og refererer til din brug af websitet (inkl. din IP-adresse), til Google samt behandlingen af disse oplysninger hos Google, ved at downloade og installere den tilgængelige browser-plugin via det følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk.

Alternativt til denne browser-plugin kan du klikke på dette link, for at hindre registreringen hos Google Analytics i fremtiden på dette website. Derved indsættes en opt out-cookie på din enhed. Sletter du dine cookies, skal du klikke på linket igen.

Sociale Plugins
På vores hjemmeside anvendes såkaldte sociale Plugins (”Plugins”) fra de sociale netværk Facebook, Google+ og Pinterest og mikrobloggertjenesten Twitter. Disse tjenester tilbydes af Facebook Inc., Google Inc., Cold Brew Labs, Inc. og Twitter (”tilbyderen”).

Facebook drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). En oversigt over Facebooks Plugins og deres udseende kan du se her: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Google bliver drevet af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). En oversigt over Googles Plugins og deres udseende kan du se her: https://developers.google.com/

Pinterest bliver drevet af  Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland. En oversigt over Pinterest Plugins og deres udseende kan du se her: https://policy.pinterest.com/en-gb/developer-guidelines

Twitter bliver drevet af Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103. En oversigt over Twitters knapper og deres udseende kan du se her: https://twitter.com/about/resources/buttons

Hvis du klikker på de sociale Plugins modtager tilbyderen den information, at din browser har opsøgt den pågældende side fra vores hjemmeside, også selvom du ikke har en profil hos den pågældende tilbyder eller selvom du ikke er logget ind. Denne information (inklusive din IP-adresse) bliver overført af din browser direkte til en server hos den pågældende tilbyder i USA eller i EU og lagret der. Hvis du er logget ind på et af de sociale netværk, kan tilbyderen uden videre ved hjælp af besøget på vores hjemmeside henføre din profil til Facebook og/eller Google+ og/eller Pinterest. Hvis du interagerer med disse Plugins, f.eks. klikker på ”Like” eller ”+1” eller Twitter-knappen, bliver den pågældende information ligeledes overført direkte til en tilbyders server og lagret der. Informationerne bliver desuden offentliggjort i det sociale netværk eller på din Twitter-konto og vist til dine kontakter.

Formål og omfang af denne dataindhentning og tilbyderens videre forarbejdning og anvendelse af dataene samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dine privatsfære kan du se i tilbyderens databeskyttelseshenvisninger.

Databeskyttelseshenvisninger fra Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Databeskyttelseshenvisninger fra Google: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html

Databeskyttelseshenvisninger fra Pinterest: https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy

Databeskyttelseshenvisninger fra Twitter: https://twitter.com/privacy

Hvis du ikke vil have, at Google, Facebook, Pinterest eller Twitter tilknytter de via vores hjemmesides indhentede data til din profil i den pågældende tjeneste, bør du logge dig ud fra den pågældende tjeneste inden du aktiverer disse Plugins.

Konkurrencer
Ved konkurrencer anvender vi dine oplysninger til underretning om gevinster og til annoncering af vores tilbud. Du finder detaljerede indikationer i deltagelsesbetingelserne for den pågældende konkurrence. Når du deltage i konkurrencen, har du tydeligt tilkendegivet, at du gerne vil have dine oplysninger behandlet i forbindelse med konkurrencen. Der er samtykke til behandling af oplysningerne i forbindelse med konkurrencen, men ikke til andre formål.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ingen data ud over dit navn, adresse, telefonnummer og mail som er nødvendigt at dele med vores fragtforbindelse for at få sendt dine pakker frem. Firmaet vi deler disse oplysninger med hedder Shipmondo.dk, GLS og PostNord og du finder deres persondatapolitik her:

-Shipmondo: https://shipmondo.com/dk/sikkerhed/
-GLS: https://gls-group.eu/DK/da/privacy-policy
-PostNord: https://www.postnord.dk/personlige-oplysninger

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Vi gemmer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til det formål, dine data er blevet registreret og bruges til.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Vores webshop dataserver er placeret i Danmark.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Kreditkortdata

minegadgets.dk gemmer ikke på noget tidspunkt kortdata brugt til onlinebetaling og al kommunikation under bestilling og betaling er krypteret.

Vores betalingsgateway er Freepay https://freepay.dk/da/om/cookie-persondata og betalingsinløser er Clearhaus https://www.clearhaus.com/dk/privacy/.

Adgangskoder

For at yde optimal sikkerhed opbevares alle kunders adgangskoder enten i krypteret form, eller som hash værdi.

Din kontaktinformation

Du kan altid kontakte os vedrørende privatlivsspecifikke bekymringer. Vores email er support@minegadgets.dk

_______________________________

Disse Privatlivspolitik er udarbejdet af minegadgets.dk den 27/10/2021

Kom på venteliste Vi vil sende dig en email når varen er på lager igen. Skriv venligst din email adresse og hvor mange du ønsker. Du tilmelder kun på Minegadgets ventelise og IKKE Nyhedsbrev. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og tillader, at vi dels gemmer dine oplysninger og dels sender dig email når varen er på lager.