Hej fra Aarhus 🇩🇰

Søg

[confetti]

Vi håber I har en god sommer!

Fra 1.august 2020, vil vi sige farvel til papir følgeseddelen og returseddelen som en del af vores bestræbelser på at reducere vores CO2-aftryk. Du kan altid logge ind under “Min Konto” online og se alle de information du har bruge for.

Vi genbruger mest af vores kassefyld fra vores leverandører og tænker altid på, hvordan kan vi reducere forbrugen af papir og plastik. Det kan måske se lidt uprofessionelt ud med nogle mix af kassefylder, men hvis I har et forslag om hvordan vi kan gøre det bedre, skriv gerne til os.

Siden 2018, har vi brugt miljøvenlige forsendelsesposer. Vores sort forsendelsesposer er fremstillet af 100 % genanvendt plastfolie, for eksempel, fra den folie som er til overs i produktionen eller hvis fabrikkerne kommer til at trykke forkert.

Forsendelsesposen er fremstillet på dansk fabrik og indeholder ikke tungmetaller eller lign. naturskadelige stoffer. Fremstillet af LDPE plast som omdannes til kuldioxid og vand ved forbrænding.

Vi har få stykker af normal forsendelsesposer tilbage (Vi har stoppet med at bestille denne type), hvor vi bruge mest for mindre pakker. Plasttypen benævnes som Low Density Poly Ethylen (LDPE). Dette plastmateriale anvendes almindeligvis til bæreposer, og er en blød, men stærk plast som beskytter dine ordrer godt under fragt. Posen kan afleveres på forbrændingen ved bortskaffelse, og omdannes til damp ved afbrænding.

Vi bruger emballagekasser der er fremstillet af fsc-certificeret papir på dansk fabrik.

Vi er i gang med at erstatte pakketape med pakketape der er mere miljøvenlige, feks. papir eller genbrugsmateriale eller med mindre plastik.

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kom på venteliste Vi vil sende dig en email når varen er på lager igen. Skriv venligst din email adresse og hvor mange du ønsker. Du tilmelder kun på Minegadgets ventelise og IKKE Nyhedsbrev. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og tillader, at vi dels gemmer dine oplysninger og dels sender dig email når varen er på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields