Hej fra Aarhus 🇩🇰

Søg

[confetti]

Vi fylder 8år i april men har kun et forsinket fødselsdags fejring nu. Vi har faktisk bestilt flere varer til webshop og har planlagt at fejre med vores kunder med tilbuddet og nye varer. Men vi må desværre vente lidt længere tid for nogle af varerne er på lager og vil derfor ikke udskyde fejring længere.

Du får 15% rabat på alle normalpris varer i hele maj 2023. Vi vil gerne sige tusind tak for alle jeres opbakning!

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kom på venteliste Vi vil sende dig en email når varen er på lager igen. Skriv venligst din email adresse og hvor mange du ønsker. Du tilmelder kun på Minegadgets ventelise og IKKE Nyhedsbrev. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og tillader, at vi dels gemmer dine oplysninger og dels sender dig email når varen er på lager.