Hej fra Aarhus 🇩🇰

Søg

[confetti]

Vi må desværre sender alle ordrer modtaget kun 1 – 2 gange om ugen i november og december. F.eks. Alle ordrer modtaget mellem lørdag kl.12:00 – onsdag kl. 12:00 sendes torsdag og fra onsdag kl. 12:01 – lørdag kl. 12:00 sendes mandag.

Grundet sygdom i familien, er vi nødt til at prioritere vores tid sammen med familien.

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os hej@minegadgets.dk hvis det er en haste ordre.

Skriv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kom på venteliste Vi vil sende dig en email når varen er på lager igen. Skriv venligst din email adresse og hvor mange du ønsker. Du tilmelder kun på Minegadgets ventelise og IKKE Nyhedsbrev. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og tillader, at vi dels gemmer dine oplysninger og dels sender dig email når varen er på lager.